Godišnja izložba radova studenata Visoke škole strukovnih studija Beogradske politehnike

Pozivamo vas na otvaranje Godišnje školske izložbe Odelenja za dizajn VŠSS – Beogradfske politehnike, u ponedeljak 11. aprila u Dom kulture Studentski grad na Novom Beogradu, Bulevar dr Zorana Đinđića 179, u 18 časova
Visoka škola strukovnih studija – Beogradska politehnika, već tradicionalno u Galeriji Doma kulture Studentski grad – Novi Beograd, organizuje izložbu studentskih radova Odelenja za dizajn, kao integralni deo nastavnog procesa. 
Naslovna tema ovogodišnje izložbe Kreativni realizam, obuhvata sve segmente sociološkog aspekta – teme kao što su zdravstvo, obrazovanje, ekologija, kultura, antiratni pokreti i druge aktuelne teme savremenog društva, kroz prizmu naše realnosti. Izložba obuhvata dva segmenta: izlagački i umetničke projekte koje su studenti realizovali u saradnji sa svojim profesorima. Na izložbi će biti prikazani radovi studenata sa grafičkog, industrijskog i modnog odelenja za dizajn. Akcenat ovogodišnje izložbe je na umetničkim projektima koje iniciraju i organizuju profesori a realizuju studenti, sa pozitivističkim, odgovornim i pre svega kreativnim stavom u odnosu na svet u kome živimo i sa željom da se menja i utiče na prostor i ambijent naše svakodnevnice putem dobrog dizajnerskog rešenja.

Arhiva izložbi Beogradske politehnike:

2012

2013

2014

2015