Forum Beogradske Politehnike
Welcome, Guest. Please login or register.
September 08, 2010, 06:58:56 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
SMF - Just Installed!
807 Posts in 103 Topics by 1128 Members
Latest Member: pro
* Home Help Search Login Register
+  Forum Beogradske Politehnike
|-+  Obaveštenja & Predlozi
| |-+  Pitanja - predlozi
| | |-+  Kakav prvi dan!!!!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Kakav prvi dan!!!!  (Read 658 times)
nenadg
Newbie
*

View Profile
« on: October 01, 2009, 06:19:00 PM »

Dobro, barem nije bila guzva i nisu nas drali 350 kinti za one glupave knjzice!!!
iceman
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #1 on: October 01, 2009, 07:15:42 PM »

Nema veze tek ce da ti uzimaju pare, ima vremena.... Cheesy
Ja-a ko drugi!
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: October 02, 2009, 03:56:43 AM »

Ah...pa kad smo kod para.....bacite pogled na novi cenovnik...duplo skuplje placanje ispita i ostalih dazbina......ccc.....shta rade reforme.... Undecided Shocked
EXS D10
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: October 02, 2009, 06:00:25 AM »

sve sa osmehom.... ahahahahahahahahahahhaa....  Grin
pa kako su poceli...izgleda ce i ulaz u skolu poceti da naplacuju....  Tongue Undecided
pitam se zasto su dali one ankete? ako smo ih ocrnili a, verujem da velika vecina jeste.... da li ce se i to odraziti na cene sledece godine?....  Shocked Shocked Shocked
'najdivnije' od svega je sto ce se ovim cenovnikom sluziti i brucosi i II i III godina i apsolventi, tacnije svi koji placaju skolarinu!!!
a bice da je to zbog krize, pa da pomognu studentima... da olaksaju! Cry
sjajan pocetak!zaista sjajan! Undecided    http://
nenadg
Newbie
*

View Profile
« Reply #4 on: October 02, 2009, 05:46:38 PM »

Znate kako to ide..prvo ste profa pa onda prolazeci pored izloga vidite novog Mercedesa kako vas doziva...pa onda malo koznog namestaja u stanu (celom), onda malo vise izlazite i pijete samo strano pivo..A kako to sve izdrzati kad je kriza?Huh Skolarina gore i sve ostalo a mi studenti na bas pa pivce u parkicu ispred skole...
Posteno, nema sta!!!
raindropgirl
Newbie
*

View Profile
« Reply #5 on: October 11, 2009, 10:43:40 PM »

A sto se vi toliko zalite, 'ajde malo truda i necete da se osiromasite ne znam koliko. Na kakve sve gluposti danas bacate pare, razmislite koliko biste dosad ustedeli... A cenovnik, koji je toliko strasan treba da uporedite sa ostalim skolama!
GrujoJF
Full Member

View Profile
« Reply #6 on: October 11, 2009, 11:35:15 PM »

Stvarno lupetate, sto moras da popijes u gradu 10 pića, popij 8 i kupi kalendar rada.

Узми Дуле ФК Партизан!!!
savrseni kutak
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #7 on: February 06, 2010, 08:11:29 AM »

na svim fakultetima se daje mnogo vise, koliko znam. plan rada je fenomenalna stvar jer ga ana drugim faksovima nema i nemas pojma ni u roku koji je za 7 dana kad su ti ispiti pa ti planiraj more, zzimovanje itd.
GrujoJF
Full Member

View Profile
« Reply #8 on: February 06, 2010, 08:41:35 PM »

na svim fakultetima se daje mnogo vise, koliko znam. plan rada je fenomenalna stvar jer ga ana drugim faksovima nema i nemas pojma ni u roku koji je za 7 dana kad su ti ispiti pa ti planiraj more, zzimovanje itd.

Slazem se, plan rada je izuzetno odradjen, odusevio sam se kada sam to video, jer sam pre Beogradske politehnike bio student jednog fakulteta i nikada nista nisam znao kada je sta, nego recimo pauza posle ispitnog roka i pocetka predavanja, objavljivana je poslednji dan roka i onda nista ne mozes da isplaniras, a ovako sve znas kada je sta i vrh! Smiley

Узми Дуле ФК Партизан!!!
raindropgirl
Newbie
*

View Profile
« Reply #9 on: February 14, 2010, 11:51:22 PM »

Da, da, za plan svaka cast, ponosimo se organizacijom, je l' tako! Smiley))
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: